.

.

Uradi sam Kit C51 ZLOCINIMA Laser Harfu Kit Niz Elektronske Tastaturu Kit Dijelove 7 Veze Elektronske uradi sam Kit

Uradi sam Kit C51 ZLOCINIMA Laser Harfu Kit Niz Elektronske Tastaturu Kit Dijelove 7 Veze Elektronske uradi sam Kit

KM 15.00 KM 17.02

Iznos
Na skladištu


1. Opis :
Laser harfu je veza je zamijenjen laser. Ti možeš da igraš na laser kao konac. Svaku gredu ima neku drugu igru. To je vrlo kreativan za tebe da uradi sam.
2. Princip laser harfu :
Korisnik samo treba da pomerimo gredu, kao da konop je uselio, i melody može da se igra. Laser harfu je sastavljeno od dva dijela : osetljivi na svetlost odašiljač i jedan čip microcomputer STC89 C52. Kada se prenosi zrakom laserom cijev je blokiran, odgovarajući osetljivi na svetlost otpor je izazvana i otpor promjene se generiše. Sistem osam osetljivi na svetlost otpornika proizvodi promijeniti visokog i niskog potencijal, i čita visoki i niski potencijal promjene osetljivi na svetlost otpora po jedan čip kompjutera, i završi priloga od operacije nastave. ZLOCINIMA kontrolira podatke na osnovu komandu informacije za prijenos podataka kroz serijski luke, koji je zadatak da p0^2 luke zvučnik i P1 luke vode lampu da stvori odgovarajući odgovor.
Kad laser je ozračen, ZLOCINIMA čita napon od osetljivi na svetlost otpora, i to je nizak nivo, u ovom trenutku. Kada nema laser zračenjem, ZLOCINIMA čita napon od osetljivi na svetlost otpora, onda je visokom nivou. Na taj način, kad svetlo laser je zaštićena, efekat prekidač može proizvoditi u krug.
Zvuk frekvenciju ljudskog uvo ne čuje se od 20 Hz da 20k Hz, i učestalost harfu bilješke bi trebalo biti i u ovom dometu. To je samo drugačija bilješke imaju svoje popravio frekvenciju. Gore audio može biti stvorena od strane 16 malo tajmer sa 52 jedan čip microcomputer. Na primjer, standard zvuk harfu je La 440 Hz. To može da se vidi iz proračunima, ta pola kruga to je 1136 Mu s. Na ovaj način, na trgu val 440 Hz može biti stvorena dok pin nivo je skočio u pola kruga. Nakon električne pretvaranje element (horn), standard zvuk La može proizvoditi, i druge note su također proizvodi.
3. Karakteristike:
1>.Ima ukupno 7 veze. Kad konop je presječen, zvono šalje odgovarajući zvuk nivou.
2>. Kad konop je presječen, je DOVELO od žica je upalio. Ima ukupno 7 DOVELO.
3>. Igraju dva komada muziku pohranjene dugme.
4>. Prebaci na sredini i na visokom bass.

Deklarisana svojstva

:
IS
:
Uradi sam paketa
is_customized:
Yes
Operativni Temperatura:
Niko
Zalihe Napon:
Niko
Stanju:
Nova
Prijavu:
Električni Igračka
Disipaciju Moć:
Niko
:
dekoder odbor
Paket:
pa paket
Karakteristike:
lezi dva komada muziku pohranjene dugme

Najbolje ponude