.

.

Kameru LCD Hood Ekran Zaštitnik i Sunce Senci Štit Pokriti Senci za nikon-om D7000 Podijeliti tip

Kameru LCD Hood Ekran Zaštitnik i Sunce Senci Štit Pokriti Senci za nikon-om D7000 Podijeliti tip

KM 20.00 KM 22.50

Iznos
Na skladištu


Pogodan Za : Nikon-Om D7000
Uvod :
LCD HOOD su LCD ekran zaštitne pokriva, što duplo kao odsjaj stražara. Ovo čvrsto, lagan pokriva lako instalirao (i uklonio), zaštititi digitalnu kameru je skupo LCD ekranu u zatvorena položaj, i pojaviti pružiti lakše gledanje od upada u svetlu sunčevu svetlost.
Naslovnoj lako se pojavi da formiramo male tri stao krov nad LCD umanjiti sjaja, i zgužva se vratiti dole kada si završio. Kameru razredu, optički jasno čašu (sama zaštićen sa jasno zaštitne film pokriti spriječiti isporuka ogrebotine) i dalje čuva LCD ekrana kad senci je gore. Istresem na pokriva bukvalno kuka na "gruvza" u kameru bez adhesives ili kasete koje je mar finiš svoju kameru.
LCD HOOD razlikuju od alternative na tržištu, što je napravio sa teško uticaj plastike da se zatvara preko kamera je LCD ekranu. Za razliku od drugih "jedna veličina odgovara sve" LCD huligani na tržištu da sklopim ili su dizajnirani sa mehove vidi, Pop-Up Nijanse su dizajnirao, specijalno za svaki pojedinac kameru model. Svaka Pop-Up senci pucketanje na mjesto sa pucketanjem prstima da utičeš na ekran od svjetlo.
3 stao flipa kapu dizajn da smanji odsjaj i lako za gledanje u otvorenom
* Izbjeći grebanje između prikaz
* Trajnih materijal, dugo traje
* Ekstremno zaštititi kameru i LCD prikaži
Paket Uključuje (sa originalnog pakovanje) : LCD Hood Ekran Zaštitnik x1

Deklarisana svojstva

Paket:
Da
:
D7000-P
:
Uspeli
:
Kameru
is_customized:
Yes

Najbolje ponude