.

.

vruće prodaju 20W 30W 50W prenosni vlakna laser obilježavanje mašina Vlakna Laserski marker

vruće prodaju 20W 30W 50W prenosni vlakna laser obilježavanje mašina Vlakna Laserski marker

KM 5700.00

Iznos
Na skladištu


vruće prodaju 20 W 30 W 50 W prenosni vlakna laser obilježavanje mašinu
Vlakna Laserski marker
Karakteristika :
1.Usvojiti uvoze poluprovodnički modul,srednje brzine optički skener, Q prekidač,pružajući brzi scannning i visoko preciznost. to koristiti poluprovodnički diodu pumpu Nd : YAG kristali sa talasnoj dužini od 808 nm, tako da YAG šipke stvaraju veliki broj preokret čestice. Pod funkcije Q prekidač, tamo će proizvoditi kolosalna puls laserskim izlaz sa talasnoj dužini od 1064 nm.
2. Nizak potrošnje energije, velikim električnim optički pretvaranje efikasnost, stabilan laser izlaz model, visoko pouzdanosti, male velicine, dobro obilježavanje efekat. Obilježja su dizajnirani prema ergonomics principe sa pametan izgled i zgodno operaciju.
3. Na laser iskustvo širenje i fokusirati se prije nego što su odbio kontrolom skener da shvatim da oznaci. Optička put sistem zapošljava je hermetički zatvoren struktura sa optičkog put pregled i fokusirati naznaka funkcije koja pruža pouzdan garantovati za 24 sata kontinuirani operaciju.
4. Softver podržava windows7/xp/2000 operativni sistem i mult-parove,
podržava barkod font(1 d otišli i datamatrix,pdf417 2 D barcodes).Također,to je u skladu s zajednički grafički format i podršku sliku obradu
5.Crveno svjetlo gps sistema,osigurati točan položaj,izbjeći otpada.
Prijavu :
Elektronike, medicine, duvana, koža, pakovanje, pića, hranu i druge industrije, za proizvodnju sastanak, serijski broj, bar kod na liniji u visokim performansama automatski laser obilježavanje.
Glavnog dijela :
Gavlo skener
Vlakna laser obilježavanje radnog stola :
F-Theta objektiv
Radni sto
1064nm lasersko skeniranje glave galvo
Laser obilježavanje uzorak :
Druge mašine možda si zainteresovana za :
Kontaktiraj me :

Deklarisana svojstva

Najbolje ponude