.

.

RS485 Inteligentan Ne kontakt Tečnost Nivou Senzor Nivo Vode Prekidač Tečnost Senzor

RS485 Inteligentan Ne kontakt Tečnost Nivou Senzor Nivo Vode Prekidač Tečnost Senzor

KM 16.00 KM 22.26

Iznos
Na skladištu


RS485 Inteligentan Ne kontakt Tečnost Nivou Senzor Nivo Vode Prekidač Tečnost Senzor
VAŽNO OBAVJEŠTENJE PRIJE nego što si TI NARUČIO : Ova veza je za "RS485 Interfejs" Model : XKC-Y25-RS485 !!!
"Visoka I Nizak Izlaz Interfejs" Model : XKC-Y25-V, kupuje veza,
U "NPN Proizvodnje" Model : XKC-Y25-NPN , kupuje veza,
U "znači da imaš Izlaz interfejs" Model : XKC-Y25-to znači da imaš, kupuje veza,
Opis Proizvoda
Inteligentan * beskontaktno nivou senzor/detektor(u daljem tekstu Nivou Senzor/detektor), usvaja napredne signal obradu tehnologija i srednja brzina signal obradu čip, kontejner debljine će biti manje bitno za nivo površine, i u nivou visinu zapečaćen kontejner, pravi ne kontakt mjerenje je shvatio. Nivou senzor(detektor) će biti montirana u srednjoj/nizak vanjskog kontejner(visokom nivou i nizak nivo), to neće biti neophodan za bušenje rupu da se u ne-metal kontejner, instalaciju je vrlo lako. Ovo senzor je najviše idealno nivou površine senzora za razne otrovni materijal, jake kiselinu, jak i razne baze tečnost u visokim pritiskom zapečaćen kontejner. Nema specijalnih uvjeta za tečnost srednje i brod materijal, to je korišćena.
Inteligentan * beskontaktno nivou senzor/detektor ima četiri vrste signal izlaz interfejs, oni su visoki i nizak nivo izlaz interfejs, NPN izlaz interfejs. To znači da imaš izlaz interfejs, RS485interface i oni također imam četiri model za četiri rezultata.
Oni su(pariz izabrati model pažljivo kad te red, ili da nas ostavite poruku o koji izlaz/model ti treba)
visoki i nizak nivo izlaz interfejs-model : XKC-Y25-V
NPN izlaz interfejs—model : XKC-Y25-NPN
To znači da imaš izlaz interfejs –model : XKC-Y25-to znači da imaš
RS485 interfejsmodel : XKC-Y25-RS485
Proizvod Karakteristike
1 : Non-kontakt tečnost nivou senzori za ne-metalni zid kontejner bez direktan kontakt sa tečnim, nije predmet na koroziju kiseline i baze i druge korozivne tečnosti, ili druge ostatke od skali efekat.
2 : Inteligentan nivou prilagođavanja i nivou pamćenje funkcije, nivo monitora, multi-poenta serijski veza; podržava NPN Izlaz, visokog-niskom nivou izlaz, to znači da imaš izlaz,RS485 signal izlazni
3 : Otkrivanje je precizan i stabilna, mogu otkriti ključalu vodu nivou
4 : Čista elektronsko kolo strukturi, non-mehanički posao, život izdržljivost i stabilna nastup.
5 : Visoki stabilnost, visoke osjetljivosti, jake smetnje sposobnost, slobodni od vanjskog elektromagnetni uplitanja, ima poseban tretman za ometanje frekvencija i zdrav način uplitanja, u skladu sa svih 5 ~ 24 V Moć Adapter na tržištu.
6 : Jaki kompatibilnosti, probiti raznim non-metalni kontejnere, kao što plastike, stakla, keramiku i druge kontejnere, osjećam udaljenosti od 10mm; tekućina, barut, odredjenih materija može detektovati.
7 : Otvori kolekcionar izlaz, širom napon domet (5 V ~ 12 V Ili 12 V ~ 24 V), Pogodan za povezivanje raznim kola i proizvod aplikacije.
Radi princip
Inteligentan ne kontakt nivou detektor koristi vodu otkrivanje capacitance da otkrije li tečnost je poklon, kada nema tečnost pristup detektor, tamo je statički capacitance zbog dijelili capacitance postoje u detektor, kada se nivo ustanite i blizu detektor, dobre capacitance tekućine će par da ovo statički capacitance, konacnu capacitance vrijednost detektor postao veci, ovo mijenja capacitance signal ubaciš u IC da preobrati signal, što mijenja capacitance preobratiti da se neke promjene signal, i onda do određenog algoritam za otkrivanje i utvrdi stupanj iznos promijeni, kad se promijeniti prelazi određeni prag nivou stigne do senzor trenutku.
Tehnički Parametre
Srednjoj Niskom Nivou, Ili NPN Izlaz Detektor Žice Metod
1 : Brown žicu(VCC) Moć +5 V~24 V (Moć+)
2 : Žute žicu(IZ) Signal izlazni
3 : Crnu žicu(M) Izlaz nivou(pozitivan izlaz ili negativna izlaz) kontrolu Kad crnu žicu povezati visokom nivou, žuta žicu je pozitivan izlaz signal žicu, izlaz je visokom nivou kada predmet je osjetio.(NPN zatvorena) Kada crnu žicu povezati niskom nivou, žuta žicu je negativan izlaz signal žicu, izlaz je nizak nivo kada predmet je osjetio(NPN isključite)
4 : Plave zice(GND) uzemljenje(povezati Moć-)
Srednjoj Niskom Nivou, Ili NPN Izlaz Detektor Sonda Žice Crtež
RS485 Komunikacije Protokol Detektor Žice Metod

Deklarisana svojstva

DIY Zalihe:
Vodovod
:
Svit SensoPlan od Trumsense
:
CSS-XKC-Y25-RS485

Najbolje ponude